Wandelen met een groep

Wandelen met een groep

Lopen met een groep tijdens de Avondvierdaagse!

Tijdens de avondvierdaagse is het mogelijk om met een groep te lopen. Iedereen kan zich uiteraard individueel aanmelden, maar het is ook mogelijk om je als groep in een keer aan te melden. Wil je als groep lopen en heb je een naam voor je groep, meldt dit dan bij het secretariaat: secretaris@avondvierdaagse-leeuwarden.nl

Scholen

Zit je op een (basis)school of heeft u kinderen die op een basisschool zitten, dan is de kans groot dat zij vanuit hun school mee kunnen lopen met de avondvierdaagse. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de basisschool van uw kind(eren) voor meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden.

Staat je school er niet tussen, dan betekent dat, dat jouw school zich niet heeft opgegeven en daardoor ook geen contactpersoon heeft.

Je kunt je dan het beste inschrijven via het inschrijfformulier voor individuele wandelaars.

Starttijden Avondvierdaagse:

- 5 km start op maandag, dinsdag en woensdag om 18:30 uur. Op de slotavond om 19:00 uur.

- 10 km start op alle avonden om 18:00 uur.

De start en finish van de Avondvierdaagse is elke avond bij de Fiswerderweg in Leeuwarden (Sporthal de Rengers). Iedere groep krijgt zijn eigen nummer. Let op: dat je bij het juiste nummer gaat staan!

Als groep 1 avond lopen
Als groep 1 avond lopen

Wil je met een groep, bijvoorbeeld een school of vereniging, de Avondvierdaagse mee lopen, maar lukt het niet om alle avonden te lopen, dan kan je je ook aanmelden om één avond mee te lopen! LET OP!: de inschrijving sluit op 12 mei 2024 om 23:59 uur!

Als groep de Avondvierdaagse lopen
Als groep de Avondvierdaagse lopen

Wil je als groep de Avondvierdaagse lopen? Meld je dan snel aan via onderstaande link! LET OP!: De inschrijving sluit op 12 mei 2024 om 23:59 uur!