Wandelen met een groep

Wandelen met een groep

Lopen met een groep tijdens de Avondvierdaagse!

Tijdens de avondvierdaagse is het mogelijk om met een groep te lopen. Wil je als school of groep meelopen, heb je een naam voor je groep en een contactpersoon die alles voor jullie regelt? Meldt dit dan bij het secretariaat: secretaris@avondvierdaagse-leeuwarden.nl

Scholen

Zit je op een (basis)school of heeft u kinderen die op een basisschool zitten, dan is de kans groot dat zij vanuit hun school mee kunnen lopen met de avondvierdaagse. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de school van uw kind(eren) voor meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden.

Staat de school er niet tussen, dan betekent dat, dat de school niet mee doet, omdat er bij het bestuur van de Avondvierdaagse geen contactpersoon bekend is. Je kunt je dan het beste inschrijven via het inschrijfformulier voor individuele wandelaars.

Starttijden Avondvierdaagse:

- 5 km start op maandag, dinsdag en woensdag om 18:30 uur. Op de slotavond om 19:00 uur.

- 10 km start op alle avonden om 18:00 uur.

De start en finish van de Avondvierdaagse van 2025 wordt nader bekend gemaakt.

LET OP: Iedere groep krijgt zijn eigen nummer. Let op: dat je bij het juiste nummer gaat staan!

Als groep de Avondvierdaagse lopen
Als groep de Avondvierdaagse lopen

De inschrijving is inmiddels gesloten. Het is nog mogelijk om in te schrijven als individuele loper voor de avondvierdaagse vanaf maandag 27 mei 2024 bij het inschrijfpunt. Het inschrijfpunt is bij Sporthal de Rengers (De Klimwand) aan de Fiswerderweg in Leeuwarden. Je kunt op 27 mei een QR-code scannen om 4 avonden te lopen of op 28, 29 en 30 mei 1 avond te lopen en betalen via Ideal. De kosten voor 4 avonden lopen zijn € 8,00 en voor 1 avond lopen € 5,00 per persoon. Op donderdag 30 mei kan er na afloop van het wandelen van vier avonden een medaille opgehaald worden bij het inschrijfpunt. Als je maar 1 avond loopt, kun je na het wandelen direct bij het inschrijfpunt een "dagmedaille" ophalen. De QR-codes hangen bij het inschrijfpunt. Graag pas na ontvangst van de bevestiging je stempelkaart ophalen bij het inschrijfpunt. Wil je met je school of groep meelopen, dan zul je dit zelf met de school of groep moeten regelen, nadat je ingeschreven bent.